• Bld. 1 Decembrie 1918, Nr.7A Mangalia 905500
  • (+40) 726.076.796
  • Bld. 1 Decembrie 1918, Nr.7A Mangalia 905500
  • (+40) 726.076.796

Politica de confidențialitate

Site-ul https://www.yachtingsailor.ro , denumit în continuare „site”, este proprietatea S.C. YACHTING SAILOR SRL, având Cod Fiscal RO38124693, cu sediul în Jud. Constanta, Mun. Mangalia, Bld. 1 Decembrie 1918, Nr.7a, denumită în continuare „YACHTING SAILOR”.

YACHTING SAILOR se angajează să vă protejeze intimitatea. Contactați-ne la dataprotection@interdata.ro dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site și/sau a serviciilor noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Definiții

Date cu caracter personal – orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă;
Prelucrare – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal;
Persoana vizată – persoane fizice ale căror date personale sunt prelucrate;
Copil – o persoană fizică cu vârsta sub 18 ani;

Principii de protecție a datelor

Ne angajam să urmăm următoarele principii de protecție si prelucrare a datelor cu caracter personal:

  • Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea la cerere;
  • Procesarea este limitată ca scop. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale;
  • Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop;
  • Prelucrarea este nelimitată. Totuși, noi nu vom stoca datele cu caracter personal decât dacă este necesar;

Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratețea datelor;

Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.


Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
  2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la/despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
  3. Dreptul la actualizare/rectificare – ceea ce înseamnă aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră personale, care sunt inexacte sau incomplete.
  4. Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
  5. Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
  6. Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
  7. Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept poate fi exercitat ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te afectează sau te afectează în mod semnificativ.
  8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul.
  9. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de Acces, vă vom oferi un motiv pentru care facem acest lucru. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
  10. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri în instanță.
  11. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastră personale.


Ce date personale colectăm

Formularul de înscriere la cursuri din toate paginile site-ului.

Acestea sunt: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, copie (imagine) Carte de Identitate.

Colectăm și alte categorii de date cu caracter personal prin intermediul altor canale: telefon, email, rețele sociale, etc. Aceste date sunt necesare bunei desfășurări a activității societății.


Cum folosim datele dumneavoastră personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru:

  • îndeplinirea unei obligații în conformitate cu legea sau contractul;
  • în rapoartele si statisticile interne ale societății.

Pe baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • pentru a vă identifica;
  • pentru a vă furniza un serviciu sau de a vă oferta un produs;
  • în vederea comunicării cu dvs. fie în scopuri de vânzări sau facturare;
  • în rapoartele și statisticile interne ale societății.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • pentru a vă trimite buletine informative și/sau oferte în diferite campanii de marketing;
  • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut acordul dvs.;

Noi procesăm datele dvs. personale pentru a îndeplini obligațiile care decurg din lege și/sau pentru a folosi datele dumneavoastră personale pentru opțiunile prevăzute de lege. Salvăm informațiile despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale.

Procesăm datele personale până când primim o solicitare în acest sens din partea dvs.. Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.

Cine altcineva are acces la datele personale

Nu vom dezvălui datele dvs. personale terților sau instituțiilor publice decât atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

Cum asigurăm securitatea datelor dvs.

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.
Chiar dacă încercăm tot ce ne stă în putință, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, ne angajăm să notificăm autoritățile competente privind încălcările protecției datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs.. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Protecție împotriva accesării

Accesul fizic la infrastructură este extrem de limitat. În toate cazurile este necesară identificarea corespunzătoare.

Politica față de minori

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință informații de la minori. Nu vizăm minorii ca potențiali beneficiari ai serviciilor noastre.

Cookie-urile și alte tehnologii pe care le folosim

Utilizăm cookie-uri și/sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul utilizatorilor, pentru a administra site-ul, și pentru a colecta informații despre aceștia. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.
Un cookie este un fișier text stocat pe computerul dvs.. Cookie-urile stochează informațiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze mai bine. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteți controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

  • Cookie-urile necesare – aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza câteva funcții importante de pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale;
  • Cookie-uri de funcționalitate – aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și face posibile caracteristici mai personalizate. De exemplu, acestea ar putea să-și amintească numele și adresa de e-mail în formularele de contact, astfel încât să nu trebuiască să reintroduceți această informație data viitoare când trimiteți un mesaj;
  • Cookie-urile de analiză – aceste module cookie sunt utilizate pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului web și a serviciilor noastre.

Puteți elimina modulele cookie stocate în computer prin setările browserului. În mod alternativ, puteți controla anumite module cookie ale unei terțe părți utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi https:\\optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre cookies, vizitați allaboutcookies.org.

Utilizăm Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți consulta aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați Google Analytics opt-out page.

Informații de contact

YACHTING SAILOR SRL

Email: contact@yachtingsailor.ro

Autoritatea de Supraveghere

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Website: http://www.dataprotection.ro/
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599

Ultima actualizare: 19-07-2023