• Bld. 1 Decembrie 1918, Nr.7A Mangalia 905500
  • (+40) 726.076.796
  • Bld. 1 Decembrie 1918, Nr.7A Mangalia 905500
  • (+40) 726.076.796

YACHTING SAILOR

      Scoala de navigatie Yachting Sailor este furnizor aprobat de Autoritatea Navala Romana pentru organizarea si efectuarea cursurilor necesare pentru obtinerea certificatului international de conducator de ambarcatiuni de agrement.

      Cursurile practice se desfasoara pe ambarcatiuni performante, dotate la standarde in conformitate cu legislatia internationala.
Intr-un sistem modern si flexibil, veti primi cunostintele teoretice si practice necesare sustinerii examenului in vederea obtinerii Certificatului International de Conducator de Ambarcatiune de Agrement.

DE CE YACHTING SAILOR ?

      Şcoala de navigaţie Yachting Sailor este locul în care înveţi lucruri inedite şi te distrezi în acelaşi timp.
Dacă experiența alături de noi este pe cale sa devină un hobby, oferim posibilitatea să vă descoperiți şi dezvoltați abilitățile de navigație.

      Vă oferim programe şi cursuri recunoscute internaţional, atât pentru începători cât şi pentru cei care posedă deja un permis de conducător de ambarcaţiune de agrement şi care vor să-şi îmbunătăţească abilităţile pentru navigaţie.

      Cursurile practice se desfăşoară pe ambarcaţiuni performante, dotate la standarde în conformitate cu legislaţia internaţională.

      Vă aşteptăm alături de noi!